Gyermeksziget
Fejlesztőjátékok
  Forma lomtalanítás - Fejlesztőjátékok
  Suli-nyitogató fejlesztőkártya
  Tapintókártya - Fejlesztőjátékok
  Mi van a zsákban? - Fejlesztőjátékok
Egyéb
  Szárítógép, Mosó-szárítógép
  Új élet válás után?
  Mit tegyünk?
  Ismerkedés
  honnan tudjuk hogy zseni a gyerek már kisded korban kiderül vagy késõbb
  nagymama
  szenzoros diszfázia
  kiemelt családi pótlék
  Gyerekbarát hotel
  Dadogó gyerek az iskolában
Szülõk egymás közt
  Fogyatékkal élõ gyermekek
  Alternatív pedagógia
  Nevelési kérdések
  Ikrek
  Gyermekirodalom
  Csoportösszetétel
  Fejlõdési rendellenességek
  Egyéb
  Segítségkérés
  Szavazási témák - vitafórum
  Iskolakezdés
  Óvodakezdés
  Külföldön nevelem gyermekem
  Oviinfo
  Betegség
  Szobatisztaság
  Suliinfo
  Autizmus
  Utazás
  Nyaralás
  Tábor
  Bölcsõde
Munka - Állás
  Babysitter
  Babysitter külföld
  Babysittert keres
  Babysittert keres külföld
  Pedagógus állást keres
  Pedagógusi állások
  Óvodapedagógusi állások
  Dajka állást keres
  Dajka állások
  Nyelvtanár állást keres
  Nyelvtanári állások
  Óraadó, korrepetáló munkát keres
  Óraadó, korrepetáló munkák
  Egyéb munkát keres
  Egyéb munkák
  Mielõtt babysittert választana...
  Hirdetési etikett
Óvónõ válaszol
  VIDEÓK
  egészségvédelem
  óvodai napirend
  gyermeknevelés
  gyermeki félelmek
  ábrázoló tevékenység
  óvodán belüli feszültségek
  beszoktatás
  balkezesség
  válás a családban
  óvodai ünnepek
  óvodai tevékenységek
  gyermekirodalom
  szobatisztaság
  testvérek
  óvodai beíratás
  csoportösszetétel
  egyéb
  iskolába lépés
  beszédfejlõdés
Alkoss velünk!
  Mikulás
  Karácsonyi ötletek
  Farsangi jelmezek
  Húsvét
  Anyáknapja
  Dekoráció
Mesék
  Kálmán iskolába megy - Kálmán kalandjai
  Vírus Ilus szinre lép - Kálmán kalandjai
  Kálmán és a védőöltözet - Kálmán kalandjai
  Széllel-bélelt szeretet mese - Kálmán kalandjai
  Gyere haza, Krampusz! - Kálmán kalandjai
  Csoki kaland - Kálmán kalandjai
  Foci vita - Kálmán kalandjai
Képeslap küldés
  Szemünk fénye
  Szeretet üzenet
  Bocsánat
  Ünnepek
  Anyák napi képeslap
  Mikulás képeslap
  Karácsonyi képeslap
  Újévi képeslap
  Valentin napi képeslap
  Húsvéti képeslap
  Tavaszi képeslap
  Vicces
Játékok
Játokok
Kapcsolat
  gyermeksziget@gyermeksziget.hu


Hozzá szeretnék szólni!

Vissza a kérdésekhez!

Szárítógép, Mosó-szárítógép
Sziaszok,

Van valakinek tapasztalata szárító illetve mosó-szárítógéppel kapcsolatban? Milyen márkát érdemes venni, illetve melyik tipust?

Köszi Éva


Sziasztok!
Érdeklõdnék, hogy kinek van INDESIT EWDE7145 tipusu mosó-szárító géphez magyar nyelvû leirása? a neten nem találtam és ez az elsõ mosó-szárítóm, szóval elkélne egy kis segítség!
Elõre is köszönöm mindenkinek!

Sziasztok!
Érdeklõdnék, hogy kinek van INDESIT EWDE7145 tipusu mosó-szárító géphez magyar nyelvû leirása? a neten nem találtam és ez az elsõ mosó-szárítóm, szóval elkélne egy kis segítség!
Elõre is köszönöm mindenkinek!

Sziasztok!
Nekem lassan már két éve van Indesit mosó-szárítógépem. A problémám az, hogy amennyire örültem, hogy lesz szárítógépem úgy nem szívesen használom. Valaki meg tudná mondani nekem, hogy még két év után is mitõl van savanyú szaga a ruháimnak szárítás után? Szárító Lenor kendõt használok és az illatát még elvétve sem lehet érezni a ruhán. Egy idõben úgy csináltam, hogy ne az erõs savanyú szagot érezzem, hogy pamut darabra öntöttem öblítõt és úgy szárítottam. Köszönöm a válaszokat.
Andi

Helló!
A héten romlott el a 2, 5 éve vásárolt Indesit mosó-szárítógépem :( Garancia lejárta után! A szervizes megnézte és közölte, hogy többe kerül a javítása, mint egy új mosógép :( :( A problémát azt okozta, hogy a mosás után elindult a szárítás, de túlfûtöte magát a gép és konkrétan a dob belsejét és a dob körüli mûanyagokat MEGOLVASZTOTTA!! Úgyhogy vigyázzatok!! Bárcsak ne vettem volna szárítós gépet :( De kisgyermekesként jó ötletnek tûnt!

Sziasztok!
Nekem indesit mosó-szárítógépem van. Gondoltam megkönnyítem az életemet szárítógépes mosógéppel, második gyermekem születése végett. Nem tartott sokáig a segítség. Ötször használtam, hatodik alkalommal, -kisfiam akkor volt 8 napos újszülött-, megadta magát a gép. Kiderült, hogy a garanciajegy nincs kitöltve, -neten keresztül rendeltem-, eltelt pár nap, mire ez lerendezõdött. A szervíz hamar kijött, el is vitte a gépet, az elektronikája ment tönkre. Mivel ünnepek alatt megáll az élet, áll a dolog, Olaszországból várják valamikor az alkatrészt. Kisfiam most 24 napos és nincs mivel mosnom, ki tudja mikor lesz gépem. Még szerencse, hogy a fiú gyerekes barátnõim összehordták nekem a sok kis ruhát. Viszont a hûtõ és a mosogatógép is indesit, nagyon jól bírják. Ez van.

Nekünk is indesit mosó-száritógépünk van. Az indesitekre jellemzõen rozsdásodik rendesen, de egyébként mûködik. 8 éve van meg. Úgy használjuk, hogy mosás után átválogatva újra bepakolunk a szárítógépbe és a kímélõ szárító funkción használjuk vasalási állapotig, így nem kell vasalni.

Remélem tudtam segíteni

Négy hónapja használom az újonnan vett INDESIT mosó-szárítógépemet. A használata nagyon tetszik, kis panellakásunkban praktikus. Gond vele eleinte volt, mert a szárítási programnál nagyon intenzív erõs szagot bocsájtott ki. Ez a szag már csökkent és tudom, ha a program befejezésekor nem veszem ki rögtön a száraz ruhát, akkor már alig érezhetõ szaga van. Egyre jobban kedvelem.
A szervizben is azt mondták, hogy a bûz el fog tûnni egy idõ után.
Remélem segítettem nektek.

Sziasztok !
Mi Elektrolux EDP 2074 PDW szárítógépet vettünk - igaz, csak pár napja használom - de merem ajánlani.
A legfrissebb (2013-as) változat, magyar kezelõfelület, magyar használati utasítás, úgy mûködik, ahogy kell. Nagyon megszerettem. Azóta sokkal kevesebbet kell vasalnom.
Üdv.Teri

Sziasztok! Nekem használt Osztrákból hozott szárító gépem van(ki van vezetve egy csõvel a szabadba) a bolti ár töredékéért. A szerelõ garanciát vállalt rá nos nem sokat csak fél évet és ha bármi problémája van akkor alkatrészt tud hozzá keríteni. 3 kis gyermekes anyuka vagyok...imádom a gépet. 1 óra alatt szárazon , melegen kiveszem a ruhát, kisimítva összehajtom majd az összes ruhát egyszerre a helyére rakom. Nem kell kerülgetni a szárítót és a vasaló állványt sem , mert csak az ingeket kell vasalni , de ha vállfára teszem a szárítás után azt sem mindegyiket. Átlag napi 1 mosás és szárítás. A villanyszámlám 5-6 ezer forinttal lett több. Ami ha azt nézzük, hogy nem vasalok, nem használok öblitõt, hanem illat papírt teszek bele, sokkal hamarabb végzek a ruhákkal, és a papirzsebkendõ kimosása sem bosszantó, mert a szárítógép teljesen leszedi a ruhákról. A mosó-száritó géprõl csak rosszakat hallottam. Kisebb a szárítási töltet mint a mosási...mosás után a ruhákat ki kell pakolni, aztán fele mennyiséget vissza és kezdõdhet a szárítás. Mivel a gép belûrõl már vizes így sokkal nagyobb energia kell a szárításhoz ezért a fogyasztása is magasabb. Remélem tudtam segíteni valakinek a döntésben. Üdv mindenkinek:Berni

Sziasztok,

Lattam, nem csak en vagyok az egyetlen, akinek problemaja van a bekapcsolasaval. Tegnap vettunk egy indesit moso-szaritocgepet. Miutan beszereltek, elinditottam az elso mosast (termeszetesen ruha neljul, azt ahogy az utmutatas is leirja). Ma beszeretnem kapcsolni, es mar 2 oraja szenvedek vele.
Kiscsegitseg? Elore is koszonom!
J

NEM LEHET EL INDITANI UGYHOGY NAGYON SZARRRRRRRR ÉS LE HÁNYOM LÁNY LÉTEMRE SZIASZTOK ROHADÉKOKKKKK

Sziasztok segítséget kérek,a mosó-szárítógép papírjait hiányosan kaptam meg.nem egyértelmû,szárításnál a gép hátát kell le venni.Ezt egy kicsit bõvebben,és konkrétabban szeretné tudni.Ettõl független nagyon meg vagyok elégedve a mosó gép részével. Köszönöm ANIKÓ a gép adatai INDESIT WDXL86

Szia!

Nekünk Indesit mosó-szárítógépünk van, szerencsére még sosem volt rossz, kb. 2 éve van meg. Jól mûködik rajta mindkét funkció, mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.

Szia: Klári

Sziasztok! Milyen géped van ami tönkre ment. Mi is vásárlás elõtt állunk de nem tudjuk,hogy milyet vegyünk. Ha tudtok segítsetek. Mosó-szárítógépet szeretnénk.

Sziasztok! Szárítógép vásárlás elõtt állunk mi is.Nem tudom melyik tipus a jó választás. Nekem 7kg-os a mosógépem és ezért nem tudom hogy mekyik szárírtógép volna a jó. Vegyek olyat amibe 5kg ruha fér,és kétrészletbe szárítom a ruhát, vagy vegyek 7kg-os kapacitásút? Aki tudja a választ,ne tartsa magába.

Sziasztok!

Szárítógépet tervezünk venni.
Milyen ruhákat lehet vele szárogatni, amit nem gyûr meg?
Ha plusz munkát csinálok vele magamnak, akkor inkább nem vesszük meg, mert elég húzós ar ára.
Milyen márkát érdemes venni?
Azt hallottam, hogy az AEG nem jó.
Légyszi válaszoljatok!
Én úgy gondolom, hogy inkább a türcsik, ágynemük szárítására jó, nem?

Sziasztok....Rettenetesen bosszant a gépem javitása..Ugyan is majdnem 100-ezerért vettem a gépet,majd 2 évmulva az az most a panel elromlott amit ki is cseréltek rá kéthétre megint tönkre ment.Ismét a szervizet hivtam ujfent panel hiba de csak 3-hétre igérték a szállitást ma kapom a telefont hogy 16000-forintot készitsek mert még kell kettö darab alkatrész.Kérdem én ,? elözöleg miért nem szolt hogy fizetnem kell.Packáznak velem és félre vezetnek.hogy lehet tönkre menni egy fö darabnak 2- hét alatt.Holvan a vásárlo joga????? Most ujra vegyem meg a gépet????? Vagy javittassam tizezrekért??????????????????

Jaj bocsánat, most látom, hogy nem a szárítógéppel, hanem a mosás centrijével van gondod. Arra az a tippem, hogy a vasaláskönnyítõ funkciót próbáld ki.
Nekem nem volt gondom a centrizéssel és gyûrõdéssel.

Klári

Szia!

Nekünk is éppen ilyen gépünk van, és így szoktam szárítani:
- miután kiveszem a mosógépbõl, egyenként kihuzigálva és félbehajtva szépen berakom a gépbe.
- Én nem szoktam teljes szárítási idõre tenni, mert akkor tényleg borzalmasan gyûrött lesz, hanem helyette próbáld meg a "vasalódeszkás" fokozatot. (Tehát 8-as, vasalódeszka)
- A program végeztével azonnal (!) ki kell venni a ruhákat a gépbõl, és fél-egy napos idõtartamra kiteregetni. Ekkor is érdemes picit kihuzigálni.

Ja, és nem szabad fullra megtölteni a gépet, mert akkor nem olyan jó a szárítógép hatékonysága. Kb. 3/4-ig töltsd!

Szia: Klári

Sziasztok!
Ha tudnátok tanácsot adni nagyon meg köszöném
van egy Indesit mosó-száritó gépem a bajom vele
az,hogy nagyon gyüri a ruhákat mosásnál de annyira hogy vasalásnál se tudom az apró gyürödéseket ki szedni.Minden ruha olyan mintha a kutya szájából vették volna ki.(Nagyon bánt) egyébként már próbáûltam 600 fordulaton centizni ,az elõírt menyiséget bele pakolni,kevesebbet de se hogy nem jön össze nem merek függönyt mosni vele a száritó részével nincs gondom.köszönöm elõre is.Patócs Éva

 

Következõ 20

A fórumban olvasható információk tartalmáért a Szerkesztõség semminemû felelõsséget nem vállal!

 

Tündérvilág Családi Napközi, Gyermektánc-ház és fejlesztő mozgókuckó
(Budapesti családi napközik)

1183 Budapest, Selmecbánya u. 15.

 

Intézmény típusa: Családi napközi

- Játszóház Óvoda
(Pest megye)

- Somogyi Imre Általános Iskola
(Pest megye)

- Általános Művelődési Központ
(Pest megye)

- Nepomuki Szent János Római Katolikus Általános Iskola
(Veszprém megye)

 

Általános Iskola
(Pest megye)

Fő u. 3., 2093 Budajenő

Intézmény típusa: Állami fenntartású intézmény

- NEFMI Gyermekvédelmi Szolgáltató Központ, Esztergomi Gyermekotthon, Általános Iskola és Szakiskola
(Komárom-Esztergom megye)

- Szűcs Sándor Általános Iskola
(Budapesti iskolák)

- Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola
(Fejér megye)

- Német Óvoda
(Budapest XII. kerület)
KIEMELT HIRDETÉS
  Csodavilág Gyermekbirodalom
(Pedagógusi állást kínál)
Budapest
Kisgyermekgondozó
Kiemelkedő
  Szőlőszem Óvoda
(Pedagógusi állást kínál)
Nagykovácsi
Óvodapedagógus
Kjt-n felüli, versenyképes
  Alexandra
(Babysitter)
Budapest
délután, este, hétvégén
1200-1500
  14. kerületi magánóvoda
(Pedagógusi állást kínál)
Budapest
ÓVODAVEZETŐ
Versenyképes
  Apró Talpak Családi Bölcsőde
(Pedagógusi állást kínál)
Budapest
csecsemő-és kisgyermeknevelő
Forum
  hármas ikrek
  HIRSCHSPRUNG-BETEGSÉG
  mit tegyek még?
  A mese hatása a gyermekekre
  Franciaorszagban élek
  Aludj jól gyermekem!
  Nehezen kezelhetõ gyermek
  Miért nincs iskolaelõkészítõ osztály?
  Szülői vélemények zuglói általános iskolákról....
  Montessori iskolát keresek!
  Két tannyelvû általános iskola
  Logopédus , Szenzoros integrációs terapeuta - Vác és környéke
  Ikrek együtt vagy külön?
  tapasztalatok a Waldorf-pedagógiával
  Asperger szindróma
  Autista óvóda
  Autista a gyerkőc?
  Ovikeresés
  Figyelemzavar - hiperaktivitás
  külföldi ovik
  Magán vagy állami??
  meleg allergia
  Gyermekpszichológus
  konyvek kulfoldre
  Óbudán keresek iskolát
  Ikrek
  Milyen iskolaba jarjon?
  Fóti Montessori óvoda
  Kamaraerdei Kerekerdő ovi
  Ismét váltsak vagy maradjunk?
Óvónõ válaszol
  Melyik kezével írjon?
  Eleven, fegyelmezetlen, a szabályokhoz nehezen alkalmazkodik
  Miért nem mondja, ha tudja?
  Ez így nem fog menni!
  Miért nem szól, ha pisilni kell?
  Nagydolog: nem is olyan nagy dolog
  Iskolaérettségi vizsgálat
  Kistesó érkezik: család vagy óvodakezdés?
  Kisfiam retteg a szakállas bácsitól!
  Diszlexia, diszgráfia: óvodásnál miért nem állapítják meg?
  Nehéz óvodai beszoktatás
  Szobatisztasági és beszoktatási nehézség: amikor a bajok csõstül jönnek
  Traumatizáló repülõs nyaralás
  Még az unokaöccsétõl is fél
  A barátaimat szeretem, az óvó nénit nem!
  Beszoktatás: a gyerek nem érett az óvodára?
  Menjen vagy maradjon? A szülõk dilemmája az iskolakezdésrõl
  Szeretem az ovit és szeretem a kistesómat!
  Iskolaérettség: a döntés joga csak az óvónõé?
  Hirtelen fordulat: mégiscsak küldjük suliba?
  Fékevesztett feszültségek
  Muszáj beíratnom az iskolába?
  Retteg a zajoktól
  Az ovira nem akar emlékezni
  Kerüli a gyerektársaságot
  Okos, ügyes, de zárkózott
  Óvodaköteles vagy sem?
  Anya, ne hagyj itt!
  Elkezdjem a munkát vagy sem?
  Társas magány a vegyes csoportban