Gyermeksziget
Fejlesztőjátékok
  Forma lomtalanítás - Fejlesztőjátékok
  Suli-nyitogató fejlesztőkártya
  Tapintókártya - Fejlesztőjátékok
  Mi van a zsákban? - Fejlesztőjátékok
Betegség
  HIRSCHSPRUNG-BETEGSÉG
  meleg allergia
  vírusos szemölcs
  Karai Pistike a Naplóból
  Részképesség zavar, dyszléxia
  Kisfiam bekakil
  Tapasztalatok 4D-s UH-ról
  mt tegyek???
  dislexia
  Hova küldjük felvételizni erõsen diszlexiás gyerekünket?
Szülõk egymás közt
  Fogyatékkal élõ gyermekek
  Alternatív pedagógia
  Nevelési kérdések
  Ikrek
  Gyermekirodalom
  Csoportösszetétel
  Fejlõdési rendellenességek
  Egyéb
  Segítségkérés
  Szavazási témák - vitafórum
  Iskolakezdés
  Óvodakezdés
  Külföldön nevelem gyermekem
  Oviinfo
  Betegség
  Szobatisztaság
  Suliinfo
  Autizmus
  Utazás
  Nyaralás
  Tábor
  Bölcsõde
Munka - Állás
  Babysitter
  Babysitter külföld
  Babysittert keres
  Babysittert keres külföld
  Pedagógus állást keres
  Pedagógusi állások
  Óvodapedagógusi állások
  Dajka állást keres
  Dajka állások
  Nyelvtanár állást keres
  Nyelvtanári állások
  Óraadó, korrepetáló munkát keres
  Óraadó, korrepetáló munkák
  Egyéb munkát keres
  Egyéb munkák
  Mielõtt babysittert választana...
  Hirdetési etikett
Óvónõ válaszol
  VIDEÓK
  egészségvédelem
  óvodai napirend
  gyermeknevelés
  gyermeki félelmek
  ábrázoló tevékenység
  óvodán belüli feszültségek
  beszoktatás
  balkezesség
  válás a családban
  óvodai ünnepek
  óvodai tevékenységek
  gyermekirodalom
  szobatisztaság
  testvérek
  óvodai beíratás
  csoportösszetétel
  egyéb
  iskolába lépés
  beszédfejlõdés
Alkoss velünk!
  Mikulás
  Karácsonyi ötletek
  Farsangi jelmezek
  Húsvét
  Anyáknapja
  Dekoráció
Mesék
  Kálmán iskolába megy - Kálmán kalandjai
  Vírus Ilus szinre lép - Kálmán kalandjai
  Kálmán és a védőöltözet - Kálmán kalandjai
  Széllel-bélelt szeretet mese - Kálmán kalandjai
  Gyere haza, Krampusz! - Kálmán kalandjai
  Csoki kaland - Kálmán kalandjai
  Foci vita - Kálmán kalandjai
Képeslap küldés
  Szemünk fénye
  Szeretet üzenet
  Bocsánat
  Ünnepek
  Anyák napi képeslap
  Mikulás képeslap
  Karácsonyi képeslap
  Újévi képeslap
  Valentin napi képeslap
  Húsvéti képeslap
  Tavaszi képeslap
  Vicces
Játékok
Játokok
Kapcsolat
  gyermeksziget@gyermeksziget.hu


Hozzá szeretnék szólni!

Vissza a kérdésekhez!

vírusos szemölcs
Három éves kislányomnak vírusos szemölcs fertõzése van az oldalán.Már három hónapja járunk bõrgyógyászhoz és azóta egy iszonyú csípõs és maró hatású ecsetelõvel kell kezelnem a kicsit.Persze nem tudom minden nap alakalmazni, hiszen tele van sebekkel a bõre.Hallottam,hogy a vérehulló fecskefû hatásos bizonyos szemölcsfajtákra.A vírusos szemölcsre is jó?Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata kérem minél hamarabb jelezze.Köszönettel.Éva


By Madiha January 11, 2010 - 8:37 amLOVE the website! gave me great ideas for the names of a newsletter i have to publish for an upcoming ev&2se#8n30;etpecially ‘the acorn’! think im going to use it! thanks a tonne!

Hippenmanga a legg jobb fertõtlenitõ,

Kisebbik lányomnak a lába ujja alatt volt, kétszer ki is vágták neki, nemcsak kiújult de terjedt is. elkezdtük kenni a FIRST zöld krémjével.Egy hónap alatt elmúlt és csak két év múlva újult ki, de rövid kezelés után elmúlt. Javaslom próbáljátok ki tényleg hatásos.

Sziasztok, nálunk a 20 hónapos kisgyermeken roham szerûen terjedõ futószemölcs van. 3 hét alatt szinte az egész kicsi testét beborította. Ugyebár mivel 3év alatti, nem lehet ecsetelõkkel és maró krémekkel kenegetni. Következett az orvosról orvosra járás... Homeopátia (persze ehhez idõ kell) nem annyira jó megoldás, mert még utána hosszú hónapokig szedni kell. Mivel bölcsõdébe készül valami gyorsabb és végleges megoldás kellene. A "legújabb" orvos a zovirax szirupot javasolta, mivel ez egy vírus, amit belülrõl is kell kezelni. de a neten olvastam, hogy a zovirax kenõcs (igen ez a száj herpeszre jó) is hatásos. Ja és azt mindegyik orvos elmondta, hogy lehetõleg kötelezõ oltàs után a gyermeket kb 2-3 hétig ne vigyük strandra (beleértve a Balatont is), ha száraz bõrû vagy ha van rajta seb... Hát erre mondtam hogy köszi! Még rendeltem egy csodakrémet, ha a kettõ kombinációja sikeres, akkor jelentkezem.

Mindenkinek ajánlom, Marquart ecsetelõ a neve, külföldrõl be lehet szerezni, kiváló.

Nekem 15 éves koromba alakult ki egy kicsi a hüvelykujjamon.Sajnos elmentem mûkörmöshöz aki szétreszelte és tovább terjedt .Már annyira szétterjedt.hogy minden újjamon van legalább 6 .Évekig bõrgyógyászhoz jártam ahol mindig ugyanazt az ecsetelôt írták ki ami nem használt sõt nagyobb és több lett.A bõrgyógyászaton tavasszal mûtötték ( égették ) ami fájdalmas volt 3 hétig bevolt kötözve a kezem de nem használt újból kiújult és több lett :/ valaki segítsen kérem az ecet jó rá ?

Sziasztok!

19 éves koromban vettem észre h nõ valami az ujjamra, elõször nem is igazán foglalkoztam vele, de sajnos egy nagyobb lett, elmentem bõrgyógyászhoz és kiderült h vírusos szemölcs nõtt az körömbarázdámba, sajnos 3 ujjam is megfertõzõdött, kaptam rá Krelalit nevezetû ecsetelõt ami nagyon fájdalmasan öli meg, sajnos nem sok sikerrel, visszamentem 3 hónap múlva h még mindig ott vannak, ekkor gyógyszeres kezelést kaptam de ez sem vált be, jegelõs módszer sem segített :( kentem vérrehulló fecskefûvel is de az sem segített! az égetés sem jöhet nálam szóba mert akkor sérül a köröm és lehet h soha nem fog vissza nõni. miközben kentem a Krelalittal kötöztem is az ujjamat Leukoplast-tal, de az nagyon fájt vérhólyagos lett. Tavaly sajnos nem jutottam le a tenger partra de idén megyek kívácsi leszek hogy le e szedi a sós víz, mert sok embertõl hallottam h segített rajta, remélem hogy nálam is befog válni!

Most 17 éves lányomnak 12 évvel ezelõtt volt ez a problémája.Bõrgyógyász spirituszos maró ecsetelõt javasolt. NE!Ha van lehetõség rá, irány a tenger!Nekem megtiltották annak idején, hogy napra menjen, fürödjön. 5 éves volt, életünkben elõször mentünk a tengerhez, akkor már fél éve küzdöttünk vele.Egy hét után, mire hazajöttünk, egy darab sem volt rajta, pedig közel 100 db volt a hátán, mikor elindultunk nyaralni!A sós tengervíz levitte az összeset!
Sok sikert. és jó nyaralást, ha lehet!

17éves lány vagyok, 7.-es korom óta küzdöttem az arcomon a szemölcsökkel.. Bõrgyógyászhoz jártam minden hónapban, fagyasztott és drága kenõcsöket írt fel. A fagyasztástól még több jött elõ az arcomon és észrevettem más helyeken is, hogy elõjöttek(hónalj, láb, kar, kézfej). Mindent kipróbáltam, amit az orvos adott, és mikor utoljára elmentem hozzá azt mondta "Nagy lány vagy már, keress magadnak valami homeopátiás bogyókat" Ekkor jöttem rá, hogy magamnak kell valamit találnom. Elõzõ este olvastam pár fórumot ahol ajánlották a teafa olajat mint kenésre és GRAPEFRUIT mag cseppet inni. Én megvettem mind2õt, napi 2x-3x kentem magam ahol csak tudtam és ittam a cseppet 3dl vízbe 15cseppet( Én a dm-be vettem mindkettõt) Kb. két hét elteltével eltûntek a picik, de fehér nyomuk megmaradt és nem volt 1hónap míg eltûnt az összes. Szerintem a Grapefruit mag hatott, mivel nem mindenhol láthattam. Nagyon ajánlom a Grapefruit mag cseppet, nekem használt. Erõt és sok sikert kívánok a gyógyuláshoz!

Sziasztok!
Nagy a regisegem szemolcs teren, nekem kb. 4 evig ektelenkedtek az ujjaimon egymas hegyen-hatan a szemolcsok. Nagyon sok borgyogyasznal jartam, leegettek, lefagyasztottak, de mindig vissza nott. Hazi fagyasztassal is probalkoztam, de az sem segitett. Rengeteg ecsetelot hasznaltam, a Duofilmet is, nekem az sem segitett.
Nemreg elmultak, de hogy oszinte legyek nem tudom megmondani, hogy pontosan mitol. De leirom, hogy akkor mit is hasznaltam pontosan:
-egy fel evig ecseteltem ezust-kolloiddal, ez a nagyon eros valtozat, ami meregnek minosul, gyogyszertarban kevertek, nagyon megfeketetedd tole a szemolcs
- 4-5 napig foghagyma szeletet rogzitettem ra egy sebtapasszal ejszakara, szerintem ez is hasznalt, mert szemmel lathatoan kissebbedett a szemolcs
- es vegul aminek szerintem a legfontosabb szerepe volt a verehullo fecskefu; kb.ket hetig naponta tobbszori kenegetes utan a szemolcs levalt az ujjamrol.
El sme tudom mondani milyen jo erzes, hogy vegre nem kell bujjam a netet es azutan keresgeljek hogy kinek mi valt be. A verehullo fecskefuvel amugy meg probalkoztam, csak magara nem segitett, lehet ez az erosebb irtas hasznalt vegul.
Kitartast!

Sziasztok. Errõl az Acetocaustinról szeretnék infót.A 14 éves lányomról van szó és nem szeretném õt olyannal kenegetni amitõl baja lehet:)) Ha valaki tud róla valamit légyszives jelezze:)) Köszönöm. Szép napot.

Sziasztok! Az én lányom 5 éves, a tenyerén nõtt egy szemölcs. Elõször nem tudtuk, mi az -szerintem nem úgy néz ki mint egy hagyományos szemölcs, inkább mint egy pattanás vagy vízhólyag- úgyhogy elvittük bõrgyógyászhoz, aki mondta, hogy vírusos szemölcs és Duofilm ecsetelõt írt fel. Ezzel kenjük egy hete. Szerencsére nem fáj neki, nem nyafog, viszont most úgy néz ki a szemölcs (vagy a helye?) mint egy mély kráter. Vagyis valami kiürült belõle. Ez már azt jelenti, hogy meggyógyult? Vagy tovább kell ecsetelni? Köszi elõre is ha valaki tud segíteni. Üdv: Rita

Kislányomnak a Vincetoxicum D6 homeopatás szertõl múlt el. Azelõtt egy évig kenegettük többféle, maró nem maró ( vérehulló fecskefû ecsetelõ, Egaver) szedett immunerõsítõt, kipróbáltuk magát a növényt is. Ez a kis golyócskákat szedte( napi 3x5) 2 hónapig. Észrevétlenül elmúltak. Remélem segítettem.

A gyerekek sok mindentõl tartanak, fõleg ha beavatkozásról van szó. Ezért mi a bõrgyógyászhoz nem is mentünk. Mindenképpen fájdalommentes kezelést szerettünk volna az uszodaszemölcsökre. A gyógyszertárban ajánlották a természetes hatóanyagú byewart krémet ami végül segített.
A Bye Wart! krém szemölcs ellen védõbevonatot képez a szemölcsön, mely véd az ártalmas külsõ hatások ellen. Egyúttal elõsegíti a gyógyulás folyamatát is.

Sziasztok!

Nekem a talpamon voltak szemölcsök és a sarkamon egy hatalmas, valószínû uszodában szedtem össze. A hatalmas szemölcsre a bõrgyógyász azt mondta, hogy biztos ki kell szedni a többi elmúlik ecseteléssel és homeopátiával. Szerencsémre segítettek a szerek, mert nem került sor beavatkozásra szépen elmúltak a szemölcsök. Az ecsetelõ nagyon erõs volt és vastag rétegekben hámlott a bõröm ezért ezt gyerekbõrre elég gáz lenne használni, de szerintem a homeopátia mindenképpen használna. Háziorvos, bõrgyógyász, homeopata véleményét is kikérdezném a homeopátiás szerekrõl. Nekem nagyon sokat segített. Üdv.: Évi

Sziasztok!

2 évig jártam bõrgyógyászról bõrgyógyászra és csak terjedtek a szemölcsök. Nagyon csúnya volt 4 ujjamon, szinte már feladtam és a bõrgyógyászok se tudtak rá mit mondani. Rengetegszer volt fagyasztva és rengeteg szert ki is próbáltam rá. Néhány hete megnéztem ezeket a szereket és szinte mindbe volt szalicilsav. Hát mondom akkor kipróbálom a tiszta befõzési szalicilt. Vízzel összekeverve elkezdtem használni és 1 hónap alatt lemarta az összes szemölcsöt. Hihetetlen, de nekem ez segített és most már nyoma sincs az undorító szemölcsöknek. Remélem tudtam segíteni evvel másoknak is. Üdv

Ezt a reggeli vizeletet már máshol is hallottam, de hát olyan nem is tudom.....inkább nem próbálom ki.

Sziasztok !
Nekem is voltak szemolcsok a kezemen :) Sokmindent kiprobaltam, de hiaba.... semmi nem hasznalt :(
Egy ismerosom tanacsara , a reggeli vizeletemmel bekentem, es kb 1 hetre mar sehol sem voltak !

Kedves elõzõ hozzászóló, ha visszaolvasol látod hogy már más is ajánlotta a byewart szemölcs elleni krémet. Én is ezt mondanám, mert nekünk is használt. Sokáig kenegettük vele de megérte. Azt tudnám még mondani hogy csak a szemölcsre kend mert kiszáríthatja körülötte a bõrfelületet.

Az uszodaszemölcsre tudnátok ajánlani valamit? 6 éves a gyerekem. Volt már 1-2 dolog amit kipróbáltunk, többek között a vérehulló fecskefû ecsetelõt. De nem használt sajnos.

 

Következõ 20

A fórumban olvasható információk tartalmáért a Szerkesztõség semminemû felelõsséget nem vállal!

 

Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
(Budapesti iskolák)

Ujhegyi sétány 1-3., 1108 Budapest

Intézmény típusa: Állami fenntartású intézmény

- Superkids Óvoda
(Budapest II. kerület)

- Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium
(Budapesti iskolák)

- Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola
(Pest megye)

- Rozmarintszál Waldorf Óvoda
(Budapest II. kerület)

 

Kisgöncöl Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
(Pest megye)

Kútvölgy 14., 2073 Tök

Intézmény típusa: Alapítványi, egyházi vagy egyéb fenntartású intézmény

- Nyitott Világ Fejlesztő Iskola
(Budapesti iskolák)

- Budapest VII. Kerületi Baross Gábor Általános Iskola
(Budapesti iskolák)

- Dunaharaszti Hunyadi János Német Nemzetiségi Általános Iskola
(Pest megye)

- Újhartyáni Német Nemzetiségi Általános Iskola
(Pest megye)
KIEMELT HIRDETÉS
  Kovácsné Éva
(Babysitter)
Budapest, Zugló és környéke
h-p, és hétvége, este-éjszaka
  II. Kerületi Magán Óvoda
(Pedagógusi állást kínál)
Budapest, II.
Óvodapedagógus
Versenyképes
  Apró Talpak Óvoda
(Egyéb munkát kínál)
Budapest

  Apró Talpak Óvoda
(Dajka állást kínál)
Budapest
Dajka
  Szőlőszem Óvoda
(Pedagógusi állást kínál)
Nagykovácsi
Angol nyelvi fejlesztő, angoltanár
Kjt-n felüli, versenyképes
Forum
  hármas ikrek
  HIRSCHSPRUNG-BETEGSÉG
  mit tegyek még?
  A mese hatása a gyermekekre
  Franciaorszagban élek
  Aludj jól gyermekem!
  Nehezen kezelhetõ gyermek
  Miért nincs iskolaelõkészítõ osztály?
  Szülői vélemények zuglói általános iskolákról....
  Montessori iskolát keresek!
  Két tannyelvû általános iskola
  Logopédus , Szenzoros integrációs terapeuta - Vác és környéke
  Ikrek együtt vagy külön?
  tapasztalatok a Waldorf-pedagógiával
  Asperger szindróma
  Autista óvóda
  Autista a gyerkőc?
  Ovikeresés
  Figyelemzavar - hiperaktivitás
  külföldi ovik
  Magán vagy állami??
  meleg allergia
  Gyermekpszichológus
  konyvek kulfoldre
  Óbudán keresek iskolát
  Ikrek
  Milyen iskolaba jarjon?
  Fóti Montessori óvoda
  Kamaraerdei Kerekerdő ovi
  Ismét váltsak vagy maradjunk?
Óvónõ válaszol
  Melyik kezével írjon?
  Eleven, fegyelmezetlen, a szabályokhoz nehezen alkalmazkodik
  Miért nem mondja, ha tudja?
  Ez így nem fog menni!
  Miért nem szól, ha pisilni kell?
  Nagydolog: nem is olyan nagy dolog
  Iskolaérettségi vizsgálat
  Kistesó érkezik: család vagy óvodakezdés?
  Kisfiam retteg a szakállas bácsitól!
  Diszlexia, diszgráfia: óvodásnál miért nem állapítják meg?
  Nehéz óvodai beszoktatás
  Szobatisztasági és beszoktatási nehézség: amikor a bajok csõstül jönnek
  Traumatizáló repülõs nyaralás
  Még az unokaöccsétõl is fél
  A barátaimat szeretem, az óvó nénit nem!
  Beszoktatás: a gyerek nem érett az óvodára?
  Menjen vagy maradjon? A szülõk dilemmája az iskolakezdésrõl
  Szeretem az ovit és szeretem a kistesómat!
  Iskolaérettség: a döntés joga csak az óvónõé?
  Hirtelen fordulat: mégiscsak küldjük suliba?
  Fékevesztett feszültségek
  Muszáj beíratnom az iskolába?
  Retteg a zajoktól
  Az ovira nem akar emlékezni
  Kerüli a gyerektársaságot
  Okos, ügyes, de zárkózott
  Óvodaköteles vagy sem?
  Anya, ne hagyj itt!
  Elkezdjem a munkát vagy sem?
  Társas magány a vegyes csoportban