Gyermeksziget
Az iskolaérettség feltételei
  Az iskolaérettség feltételei
Fejlesztőjátékok
  Őszi kupak lottó
  Trabi Gabi és Lurkó Ferkó - Mese és fejlesztés
  Kupak-tanács - az újrahasznosított fejlesztőjáték - Fejlesztőjátékok
  Suli nyitogató fejlesztőkártya újragondolva - Fejlesztőjátékok
  Forma lomtalanítás - Fejlesztőjátékok
  Suli-nyitogató fejlesztőkártya
  Tapintókártya - Fejlesztőjátékok
  Mi van a zsákban? - Fejlesztőjátékok
Ikrek
  hármas ikrek
  Ikrek együtt vagy külön?
  Ikrek
  Hármasikrek
  hármasiker
  Nem egynemû ikerpár
  Ikrek és az iskolakezdés.
  ikerlányaim magatartása
  hármas ikrek
  ikreket várok
Szülõk egymás közt
  Fogyatékkal élõ gyermekek
  Alternatív pedagógia
  Nevelési kérdések
  Ikrek
  Gyermekirodalom
  Csoportösszetétel
  Fejlõdési rendellenességek
  Egyéb
  Segítségkérés
  Szavazási témák - vitafórum
  Iskolakezdés
  Óvodakezdés
  Külföldön nevelem gyermekem
  Oviinfo
  Betegség
  Szobatisztaság
  Suliinfo
  Autizmus
  Utazás
  Nyaralás
  Tábor
  Bölcsõde
Munka - Állás
  Babysitter
  Babysitter külföld
  Babysittert keres
  Babysittert keres külföld
  Pedagógus állást keres
  Pedagógusi állások
  Óvodapedagógusi állások
  Dajka állást keres
  Dajka állások
  Nyelvtanár állást keres
  Nyelvtanári állások
  Óraadó, korrepetáló munkát keres
  Óraadó, korrepetáló munkák
  Egyéb munkát keres
  Egyéb munkák
  Mielõtt babysittert választana...
  Hirdetési etikett
Óvónõ válaszol
  VIDEÓK
  egészségvédelem
  óvodai napirend
  gyermeknevelés
  gyermeki félelmek
  ábrázoló tevékenység
  óvodán belüli feszültségek
  beszoktatás
  balkezesség
  válás a családban
  óvodai ünnepek
  óvodai tevékenységek
  gyermekirodalom
  szobatisztaság
  testvérek
  óvodai beíratás
  csoportösszetétel
  egyéb
  iskolába lépés
  beszédfejlõdés
Alkoss velünk!
  Mikulás
  Karácsonyi ötletek
  Farsangi jelmezek
  Húsvét
  Anyáknapja
  Dekoráció
Mesék
  Kálmán iskolába megy - Kálmán kalandjai
  Vírus Ilus szinre lép - Kálmán kalandjai
  Kálmán és a védőöltözet - Kálmán kalandjai
  Széllel-bélelt szeretet mese - Kálmán kalandjai
  Gyere haza, Krampusz! - Kálmán kalandjai
  Csoki kaland - Kálmán kalandjai
  Foci vita - Kálmán kalandjai
Képeslap küldés
  Szemünk fénye
  Szeretet üzenet
  Bocsánat
  Ünnepek
  Anyák napi képeslap
  Mikulás képeslap
  Karácsonyi képeslap
  Újévi képeslap
  Valentin napi képeslap
  Húsvéti képeslap
  Tavaszi képeslap
  Vicces
Játékok
Játokok
Kapcsolat
  gyermeksziget@gyermeksziget.hu


Hozzá szeretnék szólni!

Vissza a kérdésekhez!

hármas ikrek
sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni. 13 hetes kismama vagyok három picivel a hasamban minden fontos info és tanács érdekelne velük kapcsolatban a jövõre nézve és persze a babakocsi megoldás sõt a kiságy is érdekelne.elõre is köszönöm és minden anyukának picikéinek és kismamának sok egészséget kívánok.


Sziasztok Anyucik esetleg van valakinek eladó 3-as sport babakocsija???Csak sport érdekel mert van már egy de a kocsiba a kerekei végett nem fér be.Köszönöm a válaszokat.Gógné Kürti Éva

Sziasztok!
Csatlakoznék a hármas ikres kismamákhoz. 10 hetesek a babák a pocakomban, normál úton sikerült teherbe esnem velük, mr van 2 gyerekem, úgyhogy nincs egyszerû helyzetem. Szeretnék egy facebook csoportot csinálni az itteni ikres kismamáknak. Mit szóltok hozzá, ott sok mindent meg tudunk osztani, beszélni. Ki csatlakozna?
Üdv: Mónika

Sziasztok! Én is hármas ikreket várok 15 hetes vagyok és szívesen várok minden féle tanácsot!

Sziasztok!
Peg Perego hármasiker babakocsink eladóvá vált.Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a megoldást három baba esetén.Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!Mi nagyon szerettük:) Érd. eszternemethnekovacs@gmail.com

Szia! Elõször is gratulálok a bébikhez. Ha aktuális még a babakocsi kérdés, nekünk is van eladó Peg Perego jelképes összegért, valamint kenguru, és babahordozó is. luxa76@hotmail.com
További boldog babavárást!

A nem alvós hsz-hoz még: Bocsánat, hogy ennyi hibát csináltam, nagyon siettem az írással, alá sem írtam, Nominak hívnak.

Sziasztok, ide írok, ez a legfrissebb topik hármasiker témában.
Segítségre lenne szükségem hármasikres szülöktöl.Mégpedig altatás témában.
Egy évesek lesznek a lányaim, napközben délelött alszanak egy órát, délután fél-egy órát, este a szokásos rituálé, játék, fürdés, evés(tápszert kapnak cumisüvegböl) és nem alszanak el 10-11 óráig, akkor is nagy nehezen, ringatva egyenként mindet, néha bealszanak az evésbe, de az ritka.
Látom, hogy fáradtak, mégsem tudnak elaludni. Ha beteszem öket az ágyukba, ordítanak, még ha egyik elis aludna, a többi felordítja. Egy szobában alszanak.
èjjel is gyakran felsírnak, de akkor ha gyorsan kihzom a "rendbontót" :-)))visszalaszik.
Tanácsokat szeretnék kapni, ti hgy altattátok a gyerekeket, napközben, este.
Amúgy nyugis, mosolygós nyugodt babák,csak nem tudnak elaludni.

Szia Hármasikres Kismama!
Az én lányaim már fél évesek, de még kicsik ahoz, hogy a babakocsi problémádat megoldjuk. Ez a leghúzósabb, mert nincs nagy választék, de kínálat bõven van használt és új egyaránt. Mi újonnan vettük 146 ezerért, plusz a három hordozó, hogy újszülöttkortól használhassuk a PegPerego kocsit. A csajok születése elõtt csak a hordozókat vettük meg, a babakocsi utána is ráért, mert ha véletlenül nincs is az üzletben (Brendon), egy-két héten belül megérkezik rendelésre. A kiságyat három nagyon egyszerû és olcsó kisággyal oldottuk meg, de ebbõl is kb két hónapos korukig elég egy, mert jól megférnek egymás mellett keresztben.
Ha kérdésed van, írj nyugodtan!
paskati@freemail.hu
Nagyon szorítok Nektek!
KAti

Sziasztok!
Mi most vagyunk a 13.héten. Nekem már van egy közel 5 éves kisfiam, aki két tesót rendelt, fiút is, lányt is. Jelentem, túlteljesítve. Három picur ficánkol a pocakomban. Nem mondom, hogy nem aggódom, de csak azért, hogy egészségesek legyenek és minél tovább maradjanak odabenn. Hogy a kezdetek se legyenek gondtalanok, a pajzsmirigyem bedurrant, amit én nem érzek, de a vérképem tükrözi. Eddig semmi bajom sem volt, se a pajzsmiriggyel, se mással, most viszont ez aggaszt, hogy javul-e magától, vagy gyógyszert kell szedni. Remélem a doktornõ jóslata beválik és magától rendezõdik.
A babakocsi még nálunk is nyitott kérdés. A kettes kocsi és a kenguru, valamint a hármas kocsi között filózunk. Én nagyon szeretnék olyat, ami vázból és arra csatolható hordozókból áll, bár ilyet csak kettesbe láttam még.
Akinek még van eladó babkocsija, vagy szívesen levelezne, írjon nekem a paskati@freemail.hu-ra! Elõre is köszönök minden segítséget és tanácsot! Kitartás minden kismamának, és sok örömet minden anyukának! Kati

Szia,nekem is hármas ikreim vannak.Nekünk iker ágyaink vannak amiket éppen eladnék.Babakocsink egyesek,amik abból jobbak,hogy autóba is beférnek.Az ikres sajnos egy nem kombi autóba felejtõs próbálkozás.Gondozónõt érdemes kérned az önkormányzattól,nekem is van 8 órában, 3 éves korukig .Gondolom önkormányzata válogatja,hogy meddig lehet.Mivel nagyon sokmindent tudnék írni,hogy mire figyelj,így javasolnám,hogy vedd fel velem a kapcsolatot levélben:zsukka@citromail.hu

Kérdezd meg a bölcsi vezetõt, hogy mûködik-e nálatok házi gyermekfelügyelet (szakképzett gondozónõ jár ki napi 8 órában, nagyon alacsony térítési díjért).
Az, hogy van-e ilyen, és ha van meddig adják (akár 2 éves korig is)az önkormányzat anyagi helyzetétõl és a képviselõtestület döntésétõl függ.
Egyébként gratulálok, csatlakoztatok a nagycsaládok köréhez!
Ha segítség kell (információs, vagy tárgyi)és van mûködõ nagycsaládos csoport, vagy egyesület a környéketeken forduljatok hozzájuk is bizalommal (hátha).
www.noe.hu oldon a helyi szervezeteknél rákereshetsz.
Minden jót és kitartást!

Sziasztok!

Nekem 16 hónapos kislány Trikreim vannak, nagyon helyes mind. Én egy kettes babkocsival és egy hátihordozóval viszem õket, ha egyedül vagyok.
Ennek van némi sportértéke, mivel hegyoldalban lakunk, de sportolásra úgysem jut sok idõ, a jó kondi meg fontos ennyi gyereknél:).
Andi

szia! gratulálok,nekm is hármas ikreim vannak most 15 honaposak,jo tanács nagyon sokat pihenj,mert annál tovább tudod öket kihordanni,ha gondolod nekünk van egy 3as iker kocsink,meg 3 db bébihordozonk,én 32 hétig tudtam öket hordanni, de nem volt semmi gond velük,most is makk egészségesek,ha gondolod beszélhetünk privibe is ird meg az elérhetöségedet,hol laktok?én számom 06208070516,email:krausz.ancsa@freemail.hu krausz anikó,

Szia!
A mindenit!Gratulálok nektek!!!:-D
Sajnos három picurhoz nem tudok tanácsot adni,nekem csak kettõ született egyszerre!:-D
Biztosan izgalommal tekintesz a jövöbe!
Sok boldogságot és mindenek elõtt egészséget kívánok mindnyájatoknak!
Zsuanyu

Sziasztok!Nekem is hármas ikreim vannak,két lány és egy fiú.Holnap lesznek hat évesek,lehet,hogy szülõi elfogultság,de nagyon szépek ,okosak és ami a legfõbb egészségesek!Tanácsom az,hogy sokat pihenj,ha tudod kérd anyukád,anyósod,vagy rokonod segítségét...Sajna én magam csináltam mindent(nem mintha nem segítettek volna)csak nagyon önfejû voltam.Állandóan mentem,vásároltam,a negyedidkre fel-le...32 hétre születtek elég kis súllyal,szerencsére semmi baj nem történt.
A babakocsival kapcsolatban ,nekünk a lányoknak volt egy iker ,a fiamnak pedig külön egyes,egyedül nem is tudtam Õket levinni...Viszont kiságyuk az külön volt,jól érezték magukat,késõbb már átmásztak egymáshoz. :)
Tehát azt ajánlom,hogy sokat pihenj és ne erõltesd meg magad!Sok egészséget kívánok mindanyiótoknak! Üdv:Judit

Szia !
Nekem hármasikreim vannak,9 évesek/2 lány,1 fiú/
nagyon jó terhességem volt,semmi panasszal,mindig azt tettem amit szerettem volna, tornáztam,sétáltam,vásároltam,takarítottam,pihentem,akkor ettem amikor éhes voltam,18kg-t híztam,szülés után 14-t leadtam,késõbb a többit,szerintem semmi extra dolgot, nem kell csinálni,nekem volt,1 ikerkocsim és külön a fiam 1 babakocsi,2 emberes a sétáltatás,a fektetés nálunk 3 ággyal volt megoldva,célszerû õket külön fektetni.
Minden jót neked,kellemes ünnepeket!!
Szia Tünde

Szia!Nekem most 21hónaposak az ikreim két fiú egy lány.A kiságy kérdést mi úgy oldotuk meg,hogy vettünk egy 120x120-as járokát és ebbe voltak együtt 8hónapos korukig igaz mi egy másfél szobás lakásba vártuk õket persze azóta ez változot.A babakocsit mi kettövel oldotuk meg vettünk egy egyest meg egy kettes kocsit.Ez azét is ló mert kõnnyeben tudsz közlekedi meg pl nekem is van úgy,hogy csak az egyiket kell és kellet orvoshoz vinnem.

Szia!
Nekem 3 kislányom van,õk most 3 évesek,az biztos hogy nagyon-nagyon sokat kell,hogy pihenj a terhesség alatt.Én kaptam az önkormányzattól segítséget 6 hónapig,mindenképp járd ki mert nagy segítség.Ha valakit érdekel van egy eladó Peg-perego hármasiker babakocsim nagyon jó állapotban.Tel:06 20 4607102
Bea

Szia!
Pihenj nagyon sokat. Legyél mindig orvos közelben, a legkisebb görcs esetén is szólj dokinak. Még mielõtt megszületnek, kérj "dadát" az önkormányzattól, tudom hogy már nem kötelezõ adniuk, de ki lehet taposni, nagyon-nagyon nagy szükséged lesz rá. Sõt még kell ezen kívül is min. egy nagyi az elején. Jó egészséget mindannyiótoknak!
Adrienne

 

Következõ 20

A fórumban olvasható információk tartalmáért a Szerkesztõség semminemû felelõsséget nem vállal!

 

Dr. Mészáros Kálmán Általános Iskola
(Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Széchenyi út 6/b, 3467 Ároktő

Intézmény típusa: Állami fenntartású Általános Iskola

- Nádasdladányi Általános Művelődési Központ
(Fejér megye)

- Vidám Barikák Világa Családi Napközi (barikacsana)
(Pest megye)

- Dunaharaszti Hunyadi János Német Nemzetiségi Általános Iskola
(Pest megye)

- A-Z Nemzetközi Óvoda
(Budapest XII. kerület)

 

Pom-pom Családi Napközi
(Budapesti családi napközik)

1141 Budapest, Fogarasi út 172.

 

Intézmény típusa: Családi napközi

- Burattino Általános és Szakképző Iskola, Gyermekotthon
(Budapesti iskolák)

- Komlóstetői Református Általános Iskola
(Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

- Vajk-sziget Általános Iskola
(Budapesti iskolák)

- Vértesboglár Általános Művelődési Központ
(Fejér megye)
KIEMELT HIRDETÉS
  Kovácsné Éva
(Babysitter)
Budapest, Zugló és környéke
h-p, és hétvége, este-éjszaka
Forum
  HIRSCHSPRUNG-BETEGSÉG
  hármas ikrek
  mit tegyek még?
  A mese hatása a gyermekekre
  Franciaorszagban élek
  Aludj jól gyermekem!
  Nehezen kezelhetõ gyermek
  Miért nincs iskolaelõkészítõ osztály?
  Szülői vélemények zuglói általános iskolákról....
  Montessori iskolát keresek!
  Két tannyelvû általános iskola
  Logopédus , Szenzoros integrációs terapeuta - Vác és környéke
  Ikrek együtt vagy külön?
  tapasztalatok a Waldorf-pedagógiával
  Asperger szindróma
  Autista óvóda
  Autista a gyerkőc?
  Ovikeresés
  Figyelemzavar - hiperaktivitás
  külföldi ovik
  Magán vagy állami??
  meleg allergia
  Gyermekpszichológus
  konyvek kulfoldre
  Óbudán keresek iskolát
  Ikrek
  Milyen iskolaba jarjon?
  Fóti Montessori óvoda
  Kamaraerdei Kerekerdő ovi
  Ismét váltsak vagy maradjunk?
Óvónõ válaszol
  Nem akar szerepelni
  Könnyes beszoktatás
  Beszoktatás miatti megrázkódtatás
  Nem akar beszélni és a beszoktatás is nehezen megy
  Melyik kezével írjon?
  Eleven, fegyelmezetlen, a szabályokhoz nehezen alkalmazkodik
  Miért nem mondja, ha tudja?
  Ez így nem fog menni!
  Miért nem szól, ha pisilni kell?
  Nagydolog: nem is olyan nagy dolog
  Iskolaérettségi vizsgálat
  Kistesó érkezik: család vagy óvodakezdés?
  Kisfiam retteg a szakállas bácsitól!
  Diszlexia, diszgráfia: óvodásnál miért nem állapítják meg?
  Nehéz óvodai beszoktatás
  Szobatisztasági és beszoktatási nehézség: amikor a bajok csõstül jönnek
  Traumatizáló repülõs nyaralás
  Még az unokaöccsétõl is fél
  A barátaimat szeretem, az óvó nénit nem!
  Beszoktatás: a gyerek nem érett az óvodára?
  Menjen vagy maradjon? A szülõk dilemmája az iskolakezdésrõl
  Szeretem az ovit és szeretem a kistesómat!
  Iskolaérettség: a döntés joga csak az óvónõé?
  Hirtelen fordulat: mégiscsak küldjük suliba?
  Fékevesztett feszültségek
  Muszáj beíratnom az iskolába?
  Retteg a zajoktól
  Az ovira nem akar emlékezni
  Kerüli a gyerektársaságot
  Okos, ügyes, de zárkózott