Gyermeksziget
Az iskolaérettség feltételei
  Az iskolaérettség feltételei
Fejlesztőjátékok
  Őszi kupak lottó
  Trabi Gabi és Lurkó Ferkó - Mese és fejlesztés
  Kupak-tanács - az újrahasznosított fejlesztőjáték - Fejlesztőjátékok
  Suli nyitogató fejlesztőkártya újragondolva - Fejlesztőjátékok
  Forma lomtalanítás - Fejlesztőjátékok
  Suli-nyitogató fejlesztőkártya
  Tapintókártya - Fejlesztőjátékok
  Mi van a zsákban? - Fejlesztőjátékok
Oviinfo
  Ovikeresés
  Magán vagy állami??
  Fóti Montessori óvoda
  Kamaraerdei Kerekerdő ovi
  Óvik Újpesten.
  cukorbeteg kisfiu keres ovit
  német-magyar nyelvû óvit keresek
  Csepeli óvoda
  XXII. kerületi magán bölcsöde
  ovoda megmentése
Szülõk egymás közt
  Fogyatékkal élõ gyermekek
  Alternatív pedagógia
  Nevelési kérdések
  Ikrek
  Gyermekirodalom
  Csoportösszetétel
  Fejlõdési rendellenességek
  Egyéb
  Segítségkérés
  Szavazási témák - vitafórum
  Iskolakezdés
  Óvodakezdés
  Külföldön nevelem gyermekem
  Oviinfo
  Betegség
  Szobatisztaság
  Suliinfo
  Autizmus
  Utazás
  Nyaralás
  Tábor
  Bölcsõde
Munka - Állás
  Babysitter
  Babysitter külföld
  Babysittert keres
  Babysittert keres külföld
  Pedagógus állást keres
  Pedagógusi állások
  Óvodapedagógusi állások
  Dajka állást keres
  Dajka állások
  Nyelvtanár állást keres
  Nyelvtanári állások
  Óraadó, korrepetáló munkát keres
  Óraadó, korrepetáló munkák
  Egyéb munkát keres
  Egyéb munkák
  Mielõtt babysittert választana...
  Hirdetési etikett
Óvónõ válaszol
  VIDEÓK
  egészségvédelem
  óvodai napirend
  gyermeknevelés
  gyermeki félelmek
  ábrázoló tevékenység
  óvodán belüli feszültségek
  beszoktatás
  balkezesség
  válás a családban
  óvodai ünnepek
  óvodai tevékenységek
  gyermekirodalom
  szobatisztaság
  testvérek
  óvodai beíratás
  csoportösszetétel
  egyéb
  iskolába lépés
  beszédfejlõdés
Alkoss velünk!
  Mikulás
  Karácsonyi ötletek
  Farsangi jelmezek
  Húsvét
  Anyáknapja
  Dekoráció
Mesék
  Kálmán iskolába megy - Kálmán kalandjai
  Vírus Ilus szinre lép - Kálmán kalandjai
  Kálmán és a védőöltözet - Kálmán kalandjai
  Széllel-bélelt szeretet mese - Kálmán kalandjai
  Gyere haza, Krampusz! - Kálmán kalandjai
  Csoki kaland - Kálmán kalandjai
  Foci vita - Kálmán kalandjai
Képeslap küldés
  Szemünk fénye
  Szeretet üzenet
  Bocsánat
  Ünnepek
  Anyák napi képeslap
  Mikulás képeslap
  Karácsonyi képeslap
  Újévi képeslap
  Valentin napi képeslap
  Húsvéti képeslap
  Tavaszi képeslap
  Vicces
Játékok
Játokok
Kapcsolat
  gyermeksziget@gyermeksziget.hu


Hozzá szeretnék szólni!

Vissza a kérdésekhez!

Csepeli óvoda
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy van-e valaki aki a csepeli Kádár Katalin Napköziotthonos óviba jár a gyermeke? Azért érdeklõdnék ,mert mi most vettünk a Dunadülõ utcában egy lakást és úgy halottam ott van egy óvi. Mivel csak március felé fogunk a lakásba költözni ezér addig szeretnék informálodni hogy milyen óvi ez.Ha valaki tud kérem segitsen. Persze elfogadok tanácsokat más óviról is ,persze ami közel van a lakótelephez. Elõre is köszönöm a válaszokat,további szép napot mindenkinek. Dobosné Erzsike voltam ráckevérõl.


Sziasztok!

Az en fiam is a Kati oviba jart. Mi nagyon szerettuk!!el kell, hogy mondjam elotte egy olyan oviba jart a gyerekem ahol nem foglalkoztak vele igazan de a tobbi gyerekkel sem!A gyerek sirva ment minden reggel oviba, mert felt az ottani ovonoktol! Allitolag mindig kiabaltak veluk, meg rangattak oket stb. Megelegeltem a dolgot nagyon hamar es atirattam a Kati oviba. Nagyon jol dontottem!! A Kati oviba nagyon nagy szeretettel fogadtak a fiamat, es ez a szeretet, odafigyeles, torodes megmaradt mindvegig meg odajartunk. Amugy mi a 6.os csoportba jartunk, Ildiko neni, Marti neni, Marika neni voltak az ovonenik.A fiam 15 eves, de meg mindig emlegeti oket!! Pal Krisztina Csepel

Sziasztok!

Edinával maximálisan egyetértek.
Én is csak jókat tudok írni a Kádár Kati Oviról. Én is ide jártam 30 évvel ezelõtt, és a két kisfiam is ide jár. (Sõt ugyanabba a 7. csoportba kértem õket, ahol engem is nevelgetett Lonci néni és Rita néni, akiknek nagyon sokat köszönhetek). A fiaim nagyon szeretnek ide járni, mert rengeteg szeretetet, törõdést kapnak, de emellett a fegyelmet és a szigort sem felejtik el. Az Óvodában népi hagyományõrzés (jeles ünnepek), biblia ismeret, a gyerekek által készített vásár, néptánc, foci, aerobik, hegedûoktatás, és különbözõ mesés-zenés-bûvész elõadások is vannak (elnézést, ha kihagytam valamit).
Nekünk nagyon fontos volt, hogy hatalmas udvara legyen, hogy tudjanak hol szaladgálni.
A vegyes csoportot én is támogatom, mert a nagyok tudnak a kicsiknek segíteni (amit élveznek), de emellett a szintjüknek megfelelõen fejlesztik õket.
Én is azt üzenem azoknak az anyukáknak, akik oviválasztás elõtt állnak, hogy gyermekükkel együtt menjenek el az ovikba, és figyeljék meg a gyermekek reakcióját. Nem mi szülõk fogunk odajárni, a gyermeknek kell, hogy szívesen járjon oda, mert 3-4 évig az lesz a második otthona.
Mi nagyon szerencsések vagyunk, hogy odajárhatunk, mert a Kádár Kati Óvoda vezetõsége (Piroska néni) és pedagógusai mindent a gyermekekért tesznek.

Ági

Sziasztok!

A Kádár Kati Ovi Csepel egyik legjobb óvodája, azért írom hogy az egyik, mert hallottam már másokról is jót, nekünk viszont biztosan a LEGJOBB. Mi viszontagságos körülményeken átesve érkeztünk az oviba egy másikból, melyet most itt nem szeretnék minõsíteni, mert igazából emlékezni sem szeretek rá. Amikor elkeseredve telefonáltam Piroska néninek(vezetõ), aki számára akkor egy idegen anyuka voltam a vonal végén, és vázoltam röviden az óvodaváltásunk fontosságát, azonnal közölte, hogy létszám felett leszünk, de felveszi a fiam, mert azonnal átérezte, hogy valóban fontos. Másnap már be is mentünk beszélgetni, és a fiam maga választhatott csoportot. A korábbi lelketlen oviból belecseppentünk egy csupa SZERETET helyre. A kisfiam rögtön az elsõ bemutatott csoportba beleszeretett, hozzáteszem nem véletlenül.
Ebben az oviban az találja meg a számítását, akinek az a fontos, hogy a gyereke egyszerûen jól érezze magát, és az életkorának megfelelõen fejlesszék. Itt nincs külön angol, és puccos kirándulások, csak szeretet, tolerancia, kedvesség.Mindemellett persze van néptác, foci, és rengeteg program(farsangi mulatság, szüreti mulatság, vásárok, sok kézmûves foglalkozás) Olyan mint egy nagy család, tényleg mindenki kedves, a gazdaságis Évi nénitõl a dadusokon át a konyhás néniken keresztül, az ovónénikig, és hát Miklós bácsi egy tündér.Nem is értem, honnan tudja megjegyezni ennyi ovis gyerek nevét. :) Itt még érték, ami máshol már nem. Az ovónéniknek (Vali és Ildikó nénik)csak hálás lehetek, olyan példás odaadással, lelkesedéssel, és mérhetetlen szeretettel végzik a munkájukat, hogy ez már nem is munka a részükrõl hanem hivatás. Menjetek be, nézzetek szét, és látni fogjátok mirõl írtam ezt a pár sort.

Edina

Két unokám jár(t) az oviba(nagyobbik másodikos), elõtte odajárt.Én magam is óvónõ voltam nyugdíjig, és eléggé kritikus szemmel néztem, milyen az óvodai élet.Számomra legszimpatikusabb, hogy a kicsik együtt élnek a csoportokban a nagyobbakkal. Önállóságra nevelik õket, a kicsik segítséget kapnak, a nagyobbak segítik õket.A mi csoportunkba jártak beteg gyerekek, a többi megtanulja tolerálni a másságot.Az óvónõk angyali türelemmel foglalkoznak velük, a dadus Krisztina úgy babusgatja a gyerekeket, mintha a sajátjai lennének.Marika és Etelka, a két óvónéni olyan közösséget alakítottak ki, ahol a szülõk zöme mellettük áll, egymást segítve terelgetik az aprónépet a jó felé.Én rájuk voksolnék!Z.-né Zsóka

Sziasztok!
Nekem a Kádár Kata oviba jár a kislányom már két éve, a 2-es csoportba. Csak jót tudok mondani róla, nagyon aranyosak az ovonénik (Judit és Kata). Nagyon sokat kézmûveskednek, alkotnak. Ovi keretein belül van lehetõség aerobikra, népitáncra.
Mi korábban egy másik oviban kezdtünk, de az nem igazán tetszett és fél év után váltottunk, akkor rengeteget vívódtam,hogy jó döntök-e, de ma már biztosan vagyok benne, hogy szuper ez az ovi.
Üdv, Andi

Kedves Anyukák!
Segítsetek abban, hogy írtok véleményt a Repkény utcai oviról. Járt valakinek oda a csemetéje? Melyik csoport, vagy ovonéni jó? Az a dilemmám, hogy Repkény vagy Kádár Kata!! Utóbbiról sok jót hallottam, de mivel nagy ovi, több vélemény is lehet róla, míg a Repkény kis 2 csoportos ovi. S.O.S.
Elõre is köszi!!
(Erzsike, nektek hogy vált be az ovi?)

Kedves Erzsike!Nekem 2 gyermekem járt a Kádár Kata oviba és elmondhatom, hogy csepel egyok legjobb ovodája! Nekünk soha semmi gondunk nem vol, ha netán volt is az mindig nyugodtan és õszintén megtudtuk beszélni az ovonénikkel vagy az igazgatóval.Én csak jót tudok az oviról mondani. At 1. -es csoportba járt mindkét gyermekem és ott csodálatos ovonénik vannak akik a gyerekekért élnek. Nagyon kedvesek , figyelmesek és törödnek, foglalkoznak a gyerekekkel! Sulyos aszmások a gyerköcök és ha bármi baj volt velük , szakszerüen elláták õket mig nem mentem értük. Ott jókezekben van a gyerköc!Tisztelettel Katica

Sziasztok!

Nekem is a Kádár Kata oviba jár a fiam, már két éve. Én is támogatni szeretném az eddigi hozzászólásokat, véleményeket, mi szerint a gyereknek kell "eldöntenie", hogy mi a jó, hol érzik magukat jól. Lehet az óvoda gyönyörû külsõben, környezetében, de a pedagógusokon van a nagyobb hangsúly! Pedagógusaik elõtt pedig le a kalappal. Tényleg nagyon sok mindent megtesznek a gyerekeinkért, akik oda járnak, s készülnek majdan az iskolai életre. Nincs könnyû dolguk, minden gyerek egy önálló egyéniség, s egy vegyes csoportban ugyebár akár 30 fõ is lehet. Nem vagyok óvodapedagógus, de velük kapcsolatban írtam szakdolgozatomat! Mindenképpen elismerem a pedagógusokat, s munkájukat. Megjegyzem kisfiam nem feltétlen átlagos gyerek, mégis próbálnak vele türelemmel, odaadással foglalkozni, s én is beszélgetek velük rendszeresen a gyerekrõl, jó és problémás dolgokról egyaránt. Szerintem jó és rossz élmények, tapasztalatok szinte mindenütt vannak, lehetnek. Nekünk is volt már több ilyenben részünk, de igyekszünk "csiszolódni", alkalmazkodni, hiszen ez egy nagy közösség, amiben élik mindennapjaikat a lurkók.
Mindenkinek azt kívánom, hogy találja meg a gyerekének a legmegfelelõbb óvodát!
Szakembereknek pedig további sok sikert és jó egészséget kívánok!
egy csepeli édesanya

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni ! A Fenyves itcau óvodába irattam a kisfiam, mert körzetileg oda tartozunk és sok óvoda megtekintése után ill. hogy a kisfiam mindig azt az ovit emlegette úgy gondoltam ez a legjobb. De bizony most kicsit bizonytalan vagyok, hallottam ezt is azt is ill. hogy nincs annyi foglalkozása a gyerekenke. Kérem akinek valamilyen véleménye van írja meg. Hogy dönt jobban az ember, ha nyugodt, családias környezetbe viszi gyerekét vagy ahol tiszta nyüzsi minden nap. köszönöm

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni ! A Fenyves itcau óvodába irattam a kisfiam, mert körzetileg oda tartozunk és sok óvoda megtekintése után ill. hogy a kisfiam mindig azt az ovit emlegette úgy gondoltam ez a legjobb. De bizony most kicsit bizonytalan vagyok, hallottam ezt is azt is ill. hogy nincs annyi foglalkozása a gyerekenke. Kérem akinek valamilyen véleménye van írja meg. Hogy dönt jobban az ember, ha nyugodt, családias környezetbe viszi gyerekét vagy ahol tiszta nyüzsi minden nap. köszönöm

Kedves Anyukák!
Elõször is hozzá szeretném tenni, hogy ne Ti hanem a gyerek válasszon magának Óvónõt, mert neki kell jól érezni-e magát anapi nyolc órában és nem a szülõknek. Minden óvodában van negatív és pozitív vélemény. Azt kell választani ami a leg közelebb van és a leg kényelmesebb a szülõnek és a gyereknek egyaránt. Gondoljatok bele vidéken van egy óvoda és nincs választási lehetõségük az embereknek. A gyerek nem az Óvódából kerül ki az életbe. Z Tünde

Sziasztok!

Csak most kerültem erre az oldalra, kedves Erzsike biztosan döntött már azóta. Az én lányaim 11 és 13 évesek most, mindetten a Kádár Katiban jártak. Mi egy igen vegyes érzelmeket kiváltó csoportba, a 7-esbe jártunk. Lonci nénihez és Rita nénihez. Eleinte sok mindent furcsállottam. Például, hogy hogy képzelik, hogy a kiscsoportos óvodásnak mondják meg, hogy holnapra fehér zokni és fehér blúz kell. Miért nem írják ki az ajtóra, hogya szülõ is lássa!!! Aztán rájöttem, hogy nagyon is jó oka van ennek. Lehet, hogy egyszer elfelejtette a gyermek, (akkor kisegítették õt a benti ruhákból), DE megtapasztalta, hogy ez az õ felelõssége, neki kell figyelni rá, s ha nem figyel, akkor bizony neki kell viselni a következményeket is, azaz, hogy kényelmetlen helyzetbe kerül (még ha ruha nélkül azért végül nem is maradt :-)). A lányaimnak késõbb az iskoában sem kellett soha mondogatni mi a dolguk, tudták maguktól! (Az egyik 5. osztályos a másik 8-os, mindketten kitûnõk elsõtõl kezdve.)Az is igaz, hogy az óvónõk nem jópofiztak sokat a szülõkkel, amit sok szülõ zokon vesz, én viszont úgy gondolom nem ez a lényeg. Alkalmam volt fültanúja lenni, hogy a gyerekekkel annál inkább kedvesek és törõdõek, amikor nincs ott a szülõ. A gyerekek pedig imádták õket. És annak is fültanúja voltam, hogy egy dadus, akit nem értettem miért nem kedvelnek a gyerekek, hisz velünk szülõkkel mindig olyan kedves, hogy beszél a gyerekekkel amikor nincs szülõ a láthatáron! (Õ már nincs az óvodában!) Akkor döbbentem rá, hogy nem lényeg velünk milyenek, csak az hogy a gyerekekkel hogyan bánnak, ezt pedig nem lehet megjátszani, mert a gyerek otthon rögtön jelzi! Kicsit szigorú volt ez a csoport az biztos, megkövetelték a fegyelmet, és sok volt a foglalkozás (de mindig a gyermek életkorának megfelelõ formában!), ami viszont az iskolába kerüléskor nagyon megtérült. A legkisebb lányom most 2 és féléves. Már nem lakunk a telepen, de szeptembertõl õt is Rita nénihez szeretném járatni, vállalom a kocsikázást reggelenként! Ilóca

Kedves Anyukák, apukák és mindenki akit érint! Az én gyermekem is a Kádár Katalin oviba járt ezelõtt 12 évvel.Maximálisan elégedett voltam mind a pedagógusokkal, mind a dadusokkal!!! Igaz, amikor odavittem a gyereket és minkor értementem nem azt figyeltem ki kivel, mit,hogyan beszélget hanem a gyerekemre figyeltem aki nem gyõzte a legklasszabb élményeit mesélni. Nos... Azt hiszem tudnék rémesebb felháborítóbb dolgokat mesélni más, e kerületben lévõ ovikról, ám ezt nem teszem.Mégpedig azért mert akinek ez a szeretettel, kedvességgel szaktudással teli ovi nem felel meg azt gondolom vigye máshová a gyerekét. Csak csendben súgom meg, sehol sem lesz olyan jó mint itt!!! Gondolkozzatok kedves anyukák,érdeklõdjetek és ne a szóbeszéd alapján döntsetek.Mi mindig hálásak leszünk!!!
Krisztina

Sziasztok!
Kedves utolsó hozzászóló! Érdeklõdni szeretnék melyik csoportba jártok, mert mi is most költöztünk ide, most fogunk csoportot választani ebben az oviban, amirõl eddig még csak jót hallottam, de most kicsit elbizonytalanodtam, hogy jól döntöttünk-e az oviválasztásnál! Jó lenne, ha pár példát is említenél, segítségedet elõre is köszönöm!
Egy csepeli anyuka

Kedves Csepeli Anyukák!

Én nagy reményekkel néztem az ovis idöszakunk elé,és informálodtam is mielött kislányomat ide irattam,de...
Most biztos én leszek a célpont,mint áprilisban Kisné de sebaj..
Nagyon csalódott,és elkeseredett vagyok,mert én sem vagyok megelégedve vele.
Felháborit,hogy külömbséget tesznek,gyermekek,és szülök között egyaránt!!!
Számtalanszor a saját börömön éreztem a megkülömböztetést,illetve szem,és fültanúja voltam hasonló esetnek,a csoportunkban!
Megalázó,felháboritó,elkeseritö!!!!
Nem vagyok rosszabb,sem én ,sem a gyermekem, a bevágodott szülöknél!!!Kikérem magamnak!!!
Példákat is emlithetnék,de nem teszem..
Kedves Csepeli anyuka aki elégedett vagy az ovival:
Örülök neki,hogy nektek jó emlékeitek,tapasztalataitok vannak!_Biztos másik csoportba jártatok,és nem abba ahova mi.
Több édesanyának szólhatnék ,hogy irják meg ök is a negativ élményeiket,rossz érzéseiket,de mi értelme lenne????????
Egyvalamiben egyetértek veled!
Miklós bácsi tényleg nagyon kedves,imádni való!
Egy Csalódott Csepeli Anyuka:(

Kedves Dobosné!

A veszekedést nem Te indítottad el, mindenesetre az internetes fórumoknál sokkal hatékonyabb megoldásnak érzem, ha bemész az ovinkba és "körülnézel"!
Magad is látni fogod, hogy ideális hely egy kisgyerek számára!

Z

Nem akartam ilyen veszekedést elinditani ezért le is zárnám ezt a témát. Nagyon szépen köszönöm a hozzá szólásokat.
Tisztelettel Dobosné.

A "ki kérem magamnak " helyesen: kikérem magamnak!
:)))))

Kedves csepeli Kisné!

Életed legjobb döntése lesz, hogy szeptembertõl átiratod a csemetéidet egy másik - feltehetõen a mienknél sokkal tökéletesebb - oviba.
A mi Édes Drága Nagybetûs Kádár Kati (a tulajdonneveket tudniillik nagy kezdõbetûvel írjuk) ovinkba Ti ne járjatok!

Szörnyû, hogy ennek a csodálatos helynek milyen rettenetes hírét kelted! Ti nem vagytok közénk valók!!! Így nem! És amiket az ovinkról írtál, azt minden Kati-ovis gyerkõc, és szülõ nevében KI KÉREM MAGAMNAK!!!
(Bár nem vagyok képes tökéletesen definiálni, mit is jelent pontosan az általad említett "pedagógiai szint"? Én ezt a kifejezést ez idáig nem hallottam, igaz a megfejtés különösképpen nem is érdekel. Az óvodánkban az iskolára való felkészítés maradéktalan.)

Pedig a Kati-ovisok (és természetesen mi szülõk is, akik annyira féltjük csemetéinket) igen sokat kaptunk az itt dolgozó PEDAGÓGUSOKTÓL.
Köszönjük Nektek, Kedves Kati-ovis Pedagógusok, akik olyan sokat tesztek azért, hogy gyermekeink ezen meghatározó idõszakát ilyen széppé teszitek!

Lévén, hogy én is Kati-ovis anyuka vagyok, kijelenthetem: én is életem legjobb döntését hoztam meg annak idején, amikor a kislányomat a Kati-oviba irattam. Fantasztikus, hogy mennyire otthon érezzük magunkat az óvodánk falai között, és ezért mindenki, aki a Kati-oviban dolgozik, mindent meg is tesz. Beleértve az óvoda vezetõjét, az óvodapedagógusokat, a dadusokat, a konyhán dolgozókat, a kertben tevékenykedõ Miklós bácsit is. Szeretünk Titeket!

A Mi Óvodánkban minden olyan tökéletes, ezért könyörögve kérlek, ne rontsd a képet a jelenléteddel! És ne irogass a világhálón baromságokat!!!

Üdv: egy büszke Kádár Katós anyuka (szintén csepeli) :-D

UI: Tökéletesen egyetértek azzal a hozzászólóval, aki a személyes kapcsolatok varázsában hisz, menjen, és ismerje meg az óvodánkat, nyitott kapukat fog döngetni!

Kedves Erzsike!
Szívesen látjuk az óvodánkban, amikor ideje megengedi gyermekével együtt!!!!!!!!!!!!!!
A személyes tapasztalatánál jobb nincs, és hogy az Ön elképzeléseinek mmegfelelõ e az óvoda. Szívesen tájékoztatjuk a környezõ óvodákról is, hogy könnyebb legyen a választás
Üdvözlettel a kérdezett óvodából

 

Következõ 20

A fórumban olvasható információk tartalmáért a Szerkesztõség semminemû felelõsséget nem vállal!

 

Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola
(Veszprém megye)

Aradi u. 10-12., 8500 Pápa

Intézmény típusa: Állami fenntartású intézmény

- Tükörkastély Családi Napközi
(Pest megye)

- Általános Művelődési Központ
(Fejér megye)

- Tanulási nehézségek: a finommotorika fejlesztése
(Iskolába lépés)

- Hajós Alfréd Általános Iskola
(Budapesti iskolák)

 

Mátyás Király Általános Iskola
(Budapesti iskolák)

Kolozsvári u. 61., 1212 Budapest

Intézmény típusa: Állami fenntartású intézmény

- Mátyás Király Általános Iskola
(Budapesti iskolák)

- Szadai Székely Bertalan Általános Iskola
(Pest megye)

- Fekete István-Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium
(Veszprém megye)

- Szent László Általános Iskola és Pedagógiai Szakszolgálat
(Pest megye)
KIEMELT HIRDETÉS
  Kovácsné Éva
(Babysitter)
Budapest, Zugló és környéke
h-p, és hétvége, este-éjszaka
  Kerekerdő Magánóvoda
(Dajka állást kínál)
Budapest, II.
dajka vagy pedagógiai asszisztens
Versenyképes
  Kovács Borbála
(Babysitter)
Budapest
bármikor
2000 ft / óra
Forum
  HIRSCHSPRUNG-BETEGSÉG
  hármas ikrek
  mit tegyek még?
  A mese hatása a gyermekekre
  Franciaorszagban élek
  Aludj jól gyermekem!
  Nehezen kezelhetõ gyermek
  Miért nincs iskolaelõkészítõ osztály?
  Szülői vélemények zuglói általános iskolákról....
  Montessori iskolát keresek!
  Két tannyelvû általános iskola
  Logopédus , Szenzoros integrációs terapeuta - Vác és környéke
  Ikrek együtt vagy külön?
  tapasztalatok a Waldorf-pedagógiával
  Asperger szindróma
  Autista óvóda
  Autista a gyerkőc?
  Ovikeresés
  Figyelemzavar - hiperaktivitás
  külföldi ovik
  Magán vagy állami??
  meleg allergia
  Gyermekpszichológus
  konyvek kulfoldre
  Óbudán keresek iskolát
  Ikrek
  Milyen iskolaba jarjon?
  Fóti Montessori óvoda
  Kamaraerdei Kerekerdő ovi
  Ismét váltsak vagy maradjunk?
Óvónõ válaszol
  Nem akar szerepelni
  Könnyes beszoktatás
  Beszoktatás miatti megrázkódtatás
  Nem akar beszélni és a beszoktatás is nehezen megy
  Melyik kezével írjon?
  Eleven, fegyelmezetlen, a szabályokhoz nehezen alkalmazkodik
  Miért nem mondja, ha tudja?
  Ez így nem fog menni!
  Miért nem szól, ha pisilni kell?
  Nagydolog: nem is olyan nagy dolog
  Iskolaérettségi vizsgálat
  Kistesó érkezik: család vagy óvodakezdés?
  Kisfiam retteg a szakállas bácsitól!
  Diszlexia, diszgráfia: óvodásnál miért nem állapítják meg?
  Nehéz óvodai beszoktatás
  Szobatisztasági és beszoktatási nehézség: amikor a bajok csõstül jönnek
  Traumatizáló repülõs nyaralás
  Még az unokaöccsétõl is fél
  A barátaimat szeretem, az óvó nénit nem!
  Beszoktatás: a gyerek nem érett az óvodára?
  Menjen vagy maradjon? A szülõk dilemmája az iskolakezdésrõl
  Szeretem az ovit és szeretem a kistesómat!
  Iskolaérettség: a döntés joga csak az óvónõé?
  Hirtelen fordulat: mégiscsak küldjük suliba?
  Fékevesztett feszültségek
  Muszáj beíratnom az iskolába?
  Retteg a zajoktól
  Az ovira nem akar emlékezni
  Kerüli a gyerektársaságot
  Okos, ügyes, de zárkózott